Laga mat : hur man gör och varför / Östen Dahlgren ; [teckningar: Ulf Danielsson].
Språk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Liber, 2001Tillverkare: Falköping : Elander GummessonUtgåva: 1. uppl. 2. [tr.]Beskrivning: 240 s. ill. 25 cmISBN:- 9147057793
- 9789147057795
- 641.5 22/swe
- Qca
Innehåll:
Andra utgåvor:
Basfakta om matlagningens fysik och kemi -- Livsmedlens byggstenar -- Berednings- och tillagningsmetoder -- Råvaror och tillagning -- Smak -- Förvaring och hygien -- Utrustningern och arbetet i köket
Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Placering | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.5 Dahlgren | Tillgänglig | 11156000147067 | |||
Bok | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.5 Dahlgren | Tillgänglig | 11156000147065 |
Antal reservationer: 0
Även med tryckår: 3. [tr.], 2003 ; 4. [tr.], 2006
Basfakta om matlagningens fysik och kemi -- Livsmedlens byggstenar -- Berednings- och tillagningsmetoder -- Råvaror och tillagning -- Smak -- Förvaring och hygien -- Utrustningern och arbetet i köket