Laga mat : hur man gör och varför / Östen Dahlgren ; [teckningar: Ulf Danielsson].
Language: Swedish Publisher: Stockholm : Liber, 2001Manufacturer: Falköping : Elander GummessonEdition: 1. uppl. 2. [tr.]Description: 240 s. ill. 25 cmISBN:- 9147057793
- 9789147057795
- 641.5 22/swe
- Qca
Contents:
Other editions:
Basfakta om matlagningens fysik och kemi -- Livsmedlens byggstenar -- Berednings- och tillagningsmetoder -- Råvaror och tillagning -- Smak -- Förvaring och hygien -- Utrustningern och arbetet i köket
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.5 Dahlgren | Available | 11156000147067 | |||
Book | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.5 Dahlgren | Available | 11156000147065 |
Total holds: 0
Även med tryckår: 3. [tr.], 2003 ; 4. [tr.], 2006
Basfakta om matlagningens fysik och kemi -- Livsmedlens byggstenar -- Berednings- och tillagningsmetoder -- Råvaror och tillagning -- Smak -- Förvaring och hygien -- Utrustningern och arbetet i köket