Syndetics omslagsbild
Bild från Syndetics

Alla tiders råvaror : från skämt kött till gotländsk tryffel Gastronomiska Akademiens årsbok utgiven för sextionde året i följd / årets redaktionskommitté har varit: Charlotte Birnbaum, Martin Lind, Niklas Rådström, Stephan Rössner, Karsten Thurfjell.

Medverkande: Språk: Svenska Serie: Gastronomisk kalender ; 2020Utgivningsuppgift: Stockholm : Carlssons, [2019]Datum för upphovsrätt: ©2019Beskrivning: 189 sidor illustrationer 24 cmInnehållstyp:
  • text
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789173319898
Ämnen: DDK-klassifikation:
  • 641.3 23/swe
Annan klassifikation:
  • Qca
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Placering Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Biblioteket HKR Biblioteket 641.3 Alla Tillgänglig 11156000192738
Antal reservationer: 0

"Gastronomiska Akademiens årsbok utgiven för sextionde året i följd"