Alla tiders råvaror : från skämt kött till gotländsk tryffel Gastronomiska Akademiens årsbok utgiven för sextionde året i följd / årets redaktionskommitté har varit: Charlotte Birnbaum, Martin Lind, Niklas Rådström, Stephan Rössner, Karsten Thurfjell.
Språk: Svenska Serie: Gastronomisk kalender ; 2020Utgivningsuppgift: Stockholm : Carlssons, [2019]Datum för upphovsrätt: ©2019Beskrivning: 189 sidor illustrationer 24 cmInnehållstyp:- text
- unmediated
- volume
- 9789173319898
- 641.3 23/swe
- Qca
Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Placering | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Alla | Tillgänglig | 11156000192738 |
Antal reservationer: 0
"Gastronomiska Akademiens årsbok utgiven för sextionde året i följd"