Livsmedels- och näringskunskap / Helen Westblom Jonsson.
Språk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Liber, 2015Tillverkare: KinaUtgåva: 1. upplBeskrivning: 391 s. ill. 25 cmISBN:- 9789147108138
- 641.3 23/swe
- Qca
- Pmbb
Innehåll:
Maten, människan och miljön -- Proteiner -- Fetter -- Kolhydrater -- Vitaminer -- Mineraler -- Andra typer av råvaror och livsmedelstillsatser -- Matberedning och näringsinnehåll
Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Placering | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kurslitteratur | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Westblom | Utlånad | 2025-03-17 | 11156000198359 | ||
Kurslitteratur | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Westblom | Tillgänglig | 11156000195638 | |||
Kurslitteratur | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Westblom | Utlånad | 2025-03-27 | 11156000195123 | ||
Dagslån | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Westblom | Tillgänglig | 11156000195122 | |||
Kurslitteratur | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Westblom | Tillgänglig | 11156000185357 |
Antal reservationer: 0
Maten, människan och miljön -- Proteiner -- Fetter -- Kolhydrater -- Vitaminer -- Mineraler -- Andra typer av råvaror och livsmedelstillsatser -- Matberedning och näringsinnehåll