Livsmedels- och näringskunskap / Helen Westblom Jonsson.
Language: Swedish Publisher: Stockholm : Liber, 2015Manufacturer: KinaEdition: 1. upplDescription: 391 s. ill. 25 cmISBN:- 9789147108138
- 641.3 23/swe
- Qca
- Pmbb
Contents:
Maten, människan och miljön -- Proteiner -- Fetter -- Kolhydrater -- Vitaminer -- Mineraler -- Andra typer av råvaror och livsmedelstillsatser -- Matberedning och näringsinnehåll
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Course literature | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Westblom | Checked out | 2025-02-24 | 11156000198359 | ||
Course literature | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Westblom | Checked out | 2025-02-24 | 11156000195638 | ||
Course literature | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Westblom | Checked out | 2025-02-10 | 11156000195123 | ||
Dayloan | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Westblom | Available | 11156000195122 | |||
Course literature | Biblioteket HKR | Biblioteket | 641.3 Westblom | Checked out | 2025-02-17 | 11156000185357 |
Total holds: 3
Maten, människan och miljön -- Proteiner -- Fetter -- Kolhydrater -- Vitaminer -- Mineraler -- Andra typer av råvaror och livsmedelstillsatser -- Matberedning och näringsinnehåll